Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Banalul” coş de fum a mai distrus o casă

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2349_4-5-incendiu-schitu2.jpgA sunat din nou alarma pentru pompierii câmpulungeni, marţi seara, când au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Schitu Goleşti. Chiar dacă intervenţia a fost promptă, o locuinţă a fost distrusă în proporţie de peste 50%. Au fost salvate, însă, alte două case situate în apropiere.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.00, în satul Lăzăreşti, într-o gospodărie situată în apropierea barului „Prometeu”. Flăcările au cuprins acoperişul unei locuinţe şi ameninţau să se extindă la alte două imobile situate la mică distanţă, însă pompierii câmpulungeni, sosiţi la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă, au împiedicat un dezastru şi mai mare. Lupta cu flăcările nu a fost deloc uşoară, în condiţiile în care, în podul imobilului respectiv, se aflau depozitate o cantitate mare de fân şi material lemnos. Potrivit pompierilor, au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi, circa 500 kilograme fân şi 2 metri cubi de cherestea (scândură). Bineînţeles, au avut de suferit şi alte părţi ale casei, inclusiv bunurile aflate în interior. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic, cauzat de un coş de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic faţă de materialele combustibile. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK