Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La un pas de tragedie. Şi-au ciocnit maşinile în faţa benzinăriei

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1195

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2348_4-5-acc-benzinarie.jpgUn şofer inconştient ar fi putut provoca, joi după-amiază, o adevărată tragedie pe Şoseaua Naţională, din Câmpulung, după ce a încercat o manevră neinspirată de a se încadra pe carosabil cu maşina cu care ieşise neregulamentar dintr-o staţie peco. Bărbatul a fost surprins şi lovit în plin de un alt autoturism, care circula regulamentar, în urma impactului rezultând, din fericire, doar pagube materiale.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, în zona „Păsărica” de la Apa Sărată, în imediata apropiere a benzinăriei Petrom. Potrivit martorilor, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Câmpulung, aflat la volanul unui autoturism Citroen, a încercat să se încadreze pe Şoseaua Naţională, după ce a alimentat cu carburant maşina şi a ieşit de-acolo pe interzis, pentru a se îndrepta spre Câmpulung. În acel moment, a fost surprins şi izbit în plin de un autoturism Logan, condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, care se îndrepta spre Piteşti. Acesta a precizat că nu a avut cum să evite impactul, Citroen-ul apărându-i brusc în faţă, imediat după curba de lângă staţia peco. În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit, însă cele două maşini implicate în coliziune au fost avariate destul de serios. La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de pompieri din Câmpulung, care a asigurat zona şi a luat toate măsurile necesare în vederea prevenirii unui incendiu. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului, dar şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate.

The most visited gambling websites in The UK