Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fiica primarului Boncoi, călcată de hoţi

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 3074

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2348_4-5-fata-boncoi.jpgIndivizi rămaşi, deocamdată, neidentificaţi au furat din casa acesteia bani şi bunuri de valoare, paguba ridicându-se la circa 25.000 de lei

 

Anul 2018 s-a terminat prost pentru familia primarului din Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi. Asta pentru că au hoţii au „colindat” prin casa fiicei sale, în timp ce aceasta se afla, împreună cu soţul ei, la petrecerea de Revelion, reuşind să sustragă bani şi mai multe bunuri de valoare. Până acum, hoţii nu au fost identificaţi, fiind, pare-se, aceiaşi care, în urmă cu un an, au operat la o altă familie din anturajul primarului Boncoi.

Hoţii au mers la sigur şi au acţionat nestingheriţi, profitând de faptul că fiica edilului din Valea Mare Pravăţ şi soţul acesteia plecaseră să petreacă, la cumpăna dintre ani, la o cabană din zona Dâmbovicioara. Făptaşii au pătruns în casă printr-o fereastră situată în spatele imobilului şi au furat bani, parfumuri scumpe şi bijuterii, valoarea pagubei ridicându-se la suma de 25.000 de lei. Când s-au întors de la chef, proprietarii imobilului şi-au dat seama că au fost prădaţi şi au dat alarma la 112. O echipă operativă de la Poliţia Câmpulung s-a deplasat la faţa locului şi a ridicat amprente şi probe, demarând astfel cercetările în vederea identificării autorilor spargerii. Din surse neoficiale am aflat că ar putea fi vorba despre aceiaşi indivizi care, cu un an în urmă, au spart casa unor prieteni ai primarului Boncoi, profitând de faptul că şi aceştia erau la petrecere. De aici şi zvonurile potrivit cărora hoţii nu ar fi străini de anturajul în care se învârte edilul din Valea Mare Pravăţ.

 

The most visited gambling websites in The UK