Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A dat foc la haine şi şi-a incendiat casa

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2056

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2344_4-5-incendiu.jpgPompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, vineri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Mihăeşti. Flăcările s-au propagat cu repeziciune din interiorul imobilului şi exista pericolul ca focul să se extindă la alte imobile din apropiere. Pompierii au intervenit, însă, cu promptitudine, reuşind să localizeze şi să lichideze incendiul. Din păcate, casa a fost distrusă aproape în totalitate.

Alarma s-a dat la ora 15.30, în satul Valea Popii. Câţiva localnici au observat cum o casă construită rudimentar, din paiantă, cu acoperiş de tablă, a fost cuprinsă de flăcări şi au dat alarma la 112. La faţa locului au fost direcţionate două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Casa era nelocuită şi, fiind construită în mare parte din lemn, a ars până la temelii, pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de o oră, incendiul fiind localizat şi ţinut sub control, astfel încât să nu se extindă la alte imobile din jur, în special la un magazin situat la mică distanţă de căsuţa care ardea. În urma verificărilor, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat chiar de proprietarul casei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. „Era beat, dar are şi probleme psihice. Ne e cam frică de el, să nu nea dea şi nouă foc la case. A dat foc la nişte haine înăuntru, a zis ca să se încălzească şi flăcările s-au extins în toată casa. Nu locuia nimeni acolo.”, ne-a declarat un localnic. Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Schitu Goleşti au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la baza izbucnirii acestui incendiu.

The most visited gambling websites in The UK