Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă distrusă de flăcări, la Furnicoşi

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 615

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2340_4-5-incendiu-furnicosi.jpgPe 30 noiembrie, tot noaptea, alarma a sunat din nou „a incendiu” pentru pompierii câmpulungeni. De această dată, au fost solicitaţi să intervină în gospodăria unei bătrâne din satul Furnicoşi, comuna Mihăeşti. Flăcările i-au cuprins locuinţa şi ameninţau să se extindă şi la alte imobile din jur, însă pompierii au acţionat cu promptitudine şi au limitat proporţiile dezastrului.

Limbile de foc au fost zărite, în jurul orei 23.00, de vecinii femeii, care era singură în locuinţă. Au reuşit să o salveze la timp şi au dat alarma la 112. La locul dezastrului au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung. Focul cuprinsese doar unul dintre cele două imobile, aflate unul lângă altul, în formă de „L”, şi a făcut ravagii, pompierii luptând mai bine de două ore pentru a lichida incendiul. Au reuşit să stingă flăcările, fără ca acestea să se extindă la vila din apropiere. Bătrâna a fost şocată de cele întâmplate şi nu-şi explica cum a izbucnit focul în gospodăria lor. Acest lucru va fi stabilit cu certitudine de pompieri la finalizarea cercetărilor, tot atunci urmând să fie contabilizată şi valoarea pagubelor. O primă ipoteză privind cauza dezastrului ar fi tot un coş de fum deteriorat, însă e luată în calcul şi varianta ca incendiul să fi fost provocat de supraîncălzirea polistirenului de pe peretele de lângă soba din bucătărie. 

 

The most visited gambling websites in The UK