Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Au şi hoţii proştii lor! Încătuşat de poliţişti după ce a vrut să amaneteze telefoanele furate de la... amanet

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2530

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2340_4-5-hoti.jpgA furat două telefoane mobile de marcă de la un amanet din Piteşti şi a încercat apoi să le amaneteze la un altul din Câmpulung. În urbea musceleană, hoţul a fost prins de către angajaţii amanetului, care ştiau de furt, şi dat pe mâna Poliţiei. Este povestea unui tânăr din Davideşti, care n-ar fi la prima faptă de acest gen şi care acum s-a ales cu dosar penal.

Recunoscut de administrator

Individul, care abia a împlinit 18 ani, a spart amanetul din Piteşti în seara zilei de 27 noiembrie 2018, sustrăgând două telefoane Samsung Galaxy S9+. Reprezentanţii casei de amanet au raportat furtul la Poliţie şi au făcut publice, în presă şi pe o reţea de socializare, imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu tânărul în acţiune. La o zi după comiterea furtului, făptaşul, îmbrăcat în aceleaşi haine, a venit la Câmpulung, încercând să scape de cele două telefoane. A încercat să le amaneteze la o casă de amanet de pe Bulevardul Ion Mihalache, însă, spre ghinionul său, a fost recunoscut de către administratorul acesteia, care a apăsat butonul de alarmă şi l-a blocat pe individ înăuntru. La scurt timp, a ajuns în zonă un echipaj de la o firmă de pază şi protecţie, care l-a imobilizat şi reţinut pe tânărul de 18 ani până când a sosit un echipaj de la Poliţia Municipală Câmpulung. Suspectul a fost încătuşat şi dus la audieri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat. Administratorul casei de amanet merită toate aprecierile noastre pentru modul în care a procedat, cu atât mai mult cu cât hoţul a încercat, fără succes, să-l mituiască, oferindu-i cele două telefoane furate şi un lanţ de aur de 30 de grame, pe care-l purta la gât, numai să nu-l dea pe mâna Poliţiei. Din primele verificări, se pare că autorul faptei se numeşte Valentin Leonard A. şi este din comuna Davideşti. N-ar fi la prima faptă de acest gen, el acţionând şi în oraşul Mioveni. Poliţiştii câmpulungeni fac acum cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. 

 

The most visited gambling websites in The UK