Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă făcută scrum, la Schitu Goleşti

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 667

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2336_4-5-incendiu-schitu.jpgDuminică seara, o casă a ars din temelii, la Schitu Goleşti. Pompierii câmpulungeni au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, dar nu au mai putut salva mare lucru.

Proprietarul locuinţei, un bărbat de 65 de ani, care este paralizat, a fost scos la timp de către un vecin şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Omul locuia singur, pe uliţa Dumitrilor, în satul Lăzăreşti, şi, prin gestul făcut de cel care stă în vecinătate, a primit cadou încă o viaţă. Gestul vecinului, care şi-a pus şi el viaţa în pericol, a fost, fără doar şi poate, unul extraordinar. Militarii de la Detaşamentul Câmpulung au raportat că a ars casa, care avea parter şi mansardă, fără placă şi cu tavane false, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. De asemenea, a fost mistuită de flăcări şi o magazie construită din lemn, pe aproximativ 30 metri pătraţi. Pompierii au concluzionat că incendiul a izbucnit de la scânteile care au aprins coşul de fum deteriorat. 

The most visited gambling websites in The UK