Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a răsturnat cu maşina într-o livadă de meri

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2333_Clipboard01.jpgAccident spectaculos, din fericire, fără urmări grave, joi după-amiază, la Aninoasa! Patru persoane s-au răsturnat cu maşina în decor după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. În urma accidentului, trei copii s-a ales cu traumatisme uşoare, fiind acum în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc la ora 14.15, pe drumul naţional Câmpulung - Curtea de Argeş, în satul Slănic. Potrivit martorilor, şoferul unui autoturism Peugeot, care se deplasa dinspre Domneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, într-o curbă la dreapta, la intrarea în localitatea amintită. Având şi ceva viteză, şoferul s-a răsturnat cu maşina  într-o livadă de meri de la marginea drumului, oprindu-se cu roţile-n sus. „Nu am mai avut ce-i face. M-a furat nisipul de pe marginea drumului, nu am avut timp să reacţionez!”, a povestit şoferul, ceangău de naţionalitate, stabilit de ani buni în comuna Aninoasa. S-a dat alarma la 112 şi la locul accidentului au fost direcţionate un echipaj SMURD şi unul al SAJ Argeş. Din fericire, trei dintre persoanele aflate în maşină, copiii din Slănic pe care conducătorul auto îi cunoştea şi i-a luat la ocazie, s-au ales cu traumatisme minore, dar şi cu o sperietură groaznică. Pentru mai multă siguranţă, au fost transportaţi la Spitalul Câmpulung. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El susţinea în continuare că a pierdut controlul vehiculului din cauza pietrişului de pe drum. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. 

 

The most visited gambling websites in The UK