Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza vitezei, s-a oprit cu maşina într-o conductă de gaz, la Rucăr

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 889

 

S-a dat alarma, sâmbătă după-amiază, la Rucăr, după ce un şofer din localitate a pierdut controlul volanului şi s-a proptit cu maşina într-o ţeavă de gaz. Din fericire, doar autovehiculul a avut de suferit şi nici nu au rezultat alte incidente, deşi a existat riscul ca ţeava să se fisureze şi să se producă emanaţii de gaze.

Totul s-a petrecut la ora 13.30, pe şoseaua principală ce străbate localitatea (DN 73). Potrivit martorilor, şoferul implicat în accident nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă dublă, la ieşirea din Rucăr, dincolo de staţia de carburanţi, spre Dâmbovicioara, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina, un BMW, în primă fază, într-un bolovan de mărimi considerabile, aflat la marginea drumului, pe care l-a şi dislocat, după care a fost proiectat într-o conductă de gaz. Pompierii din Rucăr au izolat imediat perimetrul, iar alimentarea cu gaz a fost oprită, de teama unei explozii, până când reprezentanţii firmei de distribuţie a gazului, în urma verificărilor efectuate, au constatat că nu a fost niciun pericol. În urma impactului, deosebit de violent, maşina a fost grav avariată, iar conducătorul auto şi un pasager aflat pe bancheta din dreapta-faţă, s-au ales cu răni minore, refuzând transportul la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. 

 

The most visited gambling websites in The UK