Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A început judecarea bărbatului din Berevoeşti pentru infracţiuni de corupţie

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2330_4-judecare-barbat.jpgVictor Nechifor, crescător de animale din Berevoeşti, a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti, pentru că a obţinut fonduri de la APIA, folosind documente ori declaraţii false. Conform rechizitoriului, musceleanul ar fi adus un prejudiciu de peste 673.000 de lei. Tot el, împreună cu soţia, Angela, şi fiul, Victor Daniel, au agresat, verbal şi fizic, doi poliţişti de la Schitu Goleşti, care au încercat să-l amendeze pentru infracţiuni rutiere.

DNA a emis comunicatul, prin care Victor Nechifor e suspect de săvârşirea infracţiunilor de corupţie, pe 10 septembrie 2018, iar pe 5 octombrie, la Tribunalul Argeş, s-a derulat un prim termen. Completul Penal a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 22/P/2015 din 28 august 2018, întocmit de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti, privind pe inculpatul Victor Nechifor, trimis în judecată în stare de libertate, pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Prin această hotărâre s-a început judecarea cauzei privindu-l pe Victor Nechifor.

Iată ce au consemnat procurorii în rechizitoriu: „În perioada 2012 - 2014, inculpatul Nechifor Victor a formulat, la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Argeş, cereri de sprijin pe suprafaţă aferente campaniilor 2012, 2013, 2014, folosind documente false sau inexacte, pe baza cărora a obţinut subvenţii din fondurile Uniunii Europene şi din bugetul consolidat al statului, în sumă totală de 673.740 lei. În cauză, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri imobile ce aparţin inculpatului. Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, a precizat că se constituie parte civilă în cauză cu suma de 673.740,62 lei.” 

The most visited gambling websites in The UK