Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pistol şi cartuşe, confiscate de la doi câmpulungeni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1080

În timpul unei acţiuni, oamenii legii au ridicat de la doi câmpulungeni o armă şi mai multe cartuşe, pe care aceştia le deţineau ilegal, pe numele lor fiind deschis un dosar de cercetare penală.

În vară, pe 3 iulie 2018, Parchetul Câmpulung, care s-a ocupat cu cercetările, a depus la Judecătorie rechizitoriul în acest caz, iar instanţa l-a admis, pronunţându-se săptămâna trecută, pe 25 octombrie 2018. 

Prin Ordonanţa nr. 2217/P/2017 din 26 aprilie 2018, s-a dispus luarea măsurii de siguranţă prin confiscarea specială a unui pistol, marca Kimaru, „Mod 92 Auto”, fără serie de identificare, de calibru 8 milimetri şi 29 de cartuşe, calibru 8 milimetri, deţinute fără drept de Cristian Preda.

Prin aceeaşi hotărâre a Judecătoriei Câmpulung, s-a luat măsura reţinerii unui cartuş cu glonţ, inscripţionat pe rozetă cu menţiunile: „RWS” (fabricantul) şi „30-06” (calibrul), aflat fără drept în posesia lui Constantin Stroe.

Arma şi cartuşele au fost ridicate de organele de poliţie de la cei doi şi sunt depozitate în camera de corpuri delicte, în baza dovezii nr. AG-548232.

Decizia de confiscare a Judecătoriei Câmpulung nu este definitivă, ea putând fi contestată cu apel în termen de trei zile de la comunicare.

Aşa cum v-am spus, pentru deţinere fără drept a armei şi muniţiei, pe numele celor doi câmpulungeni a fost deschis un dosar de cercetare penală. Pe 11 iunie 2018, Judecătoria Câmpulung a fost de acord cu cererea Parchetului şi a confirmat soluţia de renunţare la urmărirea penală privind pe Constantin Stroe şi Cristian Preda.

Cristian Preda este unul dintre cei 25 de tineri reţinuţi pe 5 octombrie 2016, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi spălare de bani în formă continuată. 

La Tribunalul Argeş mai sunt pe rol încă trei dosare, în care şapte câmpulungeni sunt judecaţi pentru proxenetism, în noiembrie având toţi termen. Petru Raia şi Eusebi Samir Lăcătuş au înfăţişare pe 1 noiembrie 2018; Valentin Rădulescu şi Petre Bogdan Pârlici, pe 15 noiembrie; Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu şi Bogdan Andrei Bădulici, pe 19 noiembrie 2018. 

The most visited gambling websites in The UK