Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Grenadă defensivă găsită în Vişoi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 736

 

Joi după amiază, pe 25 octombrie 2018, un tânăr din Câmpulung a găsit o grenadă defensivă în cartierul Vişoi. Acesta a luat proiectilul şi s-a dus la un bar din zonă. Era curios dacă poate să-l vândă la fier vechi şi câţi bani încasează pe el. Un fost cadru militar şi-a dat seama de pericolul la care erau expuşi, a luat proiectilul şi l-a aşezat la loc ferit, lângă podul de la Turn, până la sosirea autorităţilor locale.

Un tânăr din Câmpulung, care trăieşte din căutarea şi vânzarea fierului vechi, a găsit, joi după-amiază, în apropierea unei ghene de gunoi, o grenadă defensivă. Neştiind la ce pericol se expune, bărbatul a luat grenada şi s-a plimbat cu ea prin tot cartierul. A mers apoi la un bar din imediata vecinătate a blocurilor turn. Cu grenada în mână, l-a întrebat pe un fost cadru militar dacă are vreo valoare şi cam ce sumă de bani ar lua pe ea la fier vechi. Acesta din urmă i-a luat proiectilul şi s-a dus glonţ sub podul de la Turn, acolo unde l-a depozitat, în siguranţă, după care a sunat la 112. Un echipaj de poliţie de la Biroul de Ordine Publică a asigurat perimetrul până la sosirea echipajului ISU Argeş, care a luat proiectilul şi l-a depozitat, până la distrugerea lui în condiţii de siguranţă. După primele indicii, grenada este de tip defensiv şi, cel mai probabil, provine de la începutul anilor ’90. 

The most visited gambling websites in The UK