Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Copilul dispărut era... acasă

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 443

Venit la cerşit, la Mănăstirea Slănic, un puşti a dispărut de lângă mama sa

Clipe de coşmar pentru o familie de rudari din Berevoeşti! Un băieţel în vârstă de 7 ani a dispărut, duminică după-amiază, în apropierea Mănăstirii Slănic, din comuna Aninoasa. Împrejurimile au fost periate de poliţişti, jandarmi şi pompieri, dar şi mai mulţi voluntari din localitate, însă băieţelul parcă intrase în pământ. În cele din urmă, vestea bună a venit chiar de-acasă, acolo unde micuţul se întorsese de unul singur.

Băieţelul venise, duminică, împreună cu mama sa şi alţi consăteni, copii şi femei, la cerşit, în zona Mănăstirii Slănic. La un moment dat, în jurul orei 13.00, s-a constatat dispariţia copilului. Rudarii l-au căutat în zadar mai bine de patru ore, iar într-un final una dintre femei a propus să fie alertate autorităţile. Rudele băiatului au coborât în sat şi au dat peste un văcar, pe care l-au rugat să le împrumute telefonul pentru a da alarma la 112. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, pompieri, dar şi voluntari. Pentru că afară se întuneca, pompierii au adus şi o camera cu termoviziune, iar jandarmii şi poliţiştii au adus câini de urmă. După două ore de căutări, timp în care echipele de intervenţie au acoperit o suprafaţă destul de mare, fără să dea de urma dispărutului, s-a aflat că băieţelul era bine-mersi acasă, la Gămăceşti. Probabil, copilul s-a plictisit şi a decis să se întoarcă singur la domiciliu, fără să anunţe pe nimeni şi fără să realizeze că va pune pe jar familia. 

 

The most visited gambling websites in The UK