Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu la o hală de producţie confecţii metalice, în Grui

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2327_4-5-urs4.jpgUn incendiu a izbucnit, miercuri după amiază, la o hală din cartierul Grui, la faţa locului deplasându-se două autospeciale. Focul a afectat acoperişul clădirii şi, din fericire, nu au fost persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, 17 octombrie, la un incendiu izbucnit la o hală de producţie confecţii metalice, situată pe strada Locotenent N. Popp, la intersecţia cu strada Carpaţi. În zonă au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Echipele ajunse la faţa locului au constatat că este afectată asteriala acoperişului. Pe lângă aceasta, au mai ars deşeuri de hârtie şi instalaţia electrică de iluminare. Militarii au concluzionat că flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri nepermise. 

The most visited gambling websites in The UK