Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-au urcat băuţi la volan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 831

 

 

Oamenii legii de la Biroul Rutier Câmpulung l-au prins pe Sorin P., în vârstă de 41 de ani, din municipiu, care mergea băut cu maşina pe Bulevardul Ion Mihalache. În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reieşit că acesta se urcase la volan după ce consumase alcool, având o concentraţie de 0,60 mg/litru de alcool pur în aerul expirat. 

Ion T., în vârstă de 43 de ani, din comuna Miceşti, a fost tras pe dreapta, pentru control, de poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş. În urma verificărilor făcute de oamenii legii, a reieşit că bărbatul mergea cu maşina pe DJ 731D, prin comuna Dârmăneşti, aflându-se sub influenţa alcoolului. În urma testării făcute de oamenii legii a reieşit că el avea o concentraţie de 0,71 mg/litru de alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung l-au depistat în trafic pe Gheorghe B., de 31 de ani, din comuna Brebu, judeţul Prahova, care conducea un autoturism pe strada Negru Vodă, din municipiu, aflându-se sub influenţa alcoolului. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,43 la mie în aerul expirat, suficient cât să-i fie infracţiune. Este lesne de înţeles faptul că i-a fost reţinut permisul de conducere pe durata cercetărilor.

Bărbaţii au fost conduşi la spital unde le-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale şi acum urmează să suporte consecinţele faptelor lor. Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă. 

 

The most visited gambling websites in The UK