Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Violatorul băieţelului din Mihăeşti rămâne în arest

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 680

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_89-violator.jpgPe 23 iulie, un adolescent din Mihăeşti a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Argeş, fiind suspect că a violat în mai multe rânduri un băieţel de 9 ani, din aceeaşi localitate. Se pare că băieţelul a fost obligat să întreţină relaţii sexuale anale şi orale cu vecinul de 17 ani, care l-ar fi constrâns fizic şi psihic.

Presupusul agresor, Nicuşor Ion C., a fost reţinut, pentru 24 de ore, pe 23 iulie, iar a doua zi, Judecătoria Câmpulung a dispus ca adolescentul să rămână în continuare în arest. Vineri, 5 octombrie, această stare a fost prelungită de instanţa de la Câmpulung până pe 12 noiembrie 2018, inclusiv, chiar dacă inculpatul a cerut înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu. În aceeaşi zi, în Camera Preliminară s-a luat hotărârea de începere a judecăţii în ceea ce-l priveşte pe Nicuşor Ion C., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol-comiterea faptei atunci când victima este minoră şi comiterea faptei de două sau mai multe persoane împreună, admiţând Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, administrarea probelor în faza de urmărire penală şi efectuarea actelor de urmărire penală.

Rămâne ca părţile, inculpatul Nicuşor Ion C. şi mama sa, Otilia C., să se întâlnească la primul termen de judecată, care nu a fost fixat încă, cu partea vătămată, Costin Cătălin C., însoţit de mamă, Sanda R., ca parte responsabilă civilmente. Din ce au povestit anchetatorii, micuţul a fost batjocorit într-o casă părăsită din satul Rudeni, de către vecinul său, care are mâna dreaptă amputată, timp de mai multe zile. Când mama băieţelului a aflat povestea de la alţi copii din sat, a alertat Poliţia. Oamenii legii l-au găsit pe agresor la o stână din Schitu Goleşti. 

The most visited gambling websites in The UK