Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei case şi patru maşini, distruse de foc, la Ciocanu

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1700

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_89-trei-case-arse.jpgSâmbătă noaptea, aproape de miezul nopţii, un incendiu violent a mistuit trei case la Dâmbovicioara, în satul Ciocanu. De asemenea, patru autoturisme aflate într-o curte au fost făcute scrum. Focul s-a extins de la o gospodărie la alta, producând pagube importante. Echipajele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au intervenit cu trei autospeciale, dar la faţa locului au ajuns şi maşina de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rucăr şi o ambulanţă SMURD. Militarii s-au luptat cu focul toată noaptea, fiind lichidat după opt ore de muncă.

Trei case au luat foc şi au ars până la temelie, după ce flăcările s-au întins de la o gospodărie la alta. După izbucnirea focului, localnicii au sunat la 112, iar în sprijinul lor au venit trei autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Câmpulung şi Punctul de Lucru Rucăr, dar şi o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rucăr. Forţele au pornit lupta cu focul, însă eforturile militarilor de a mai salva ceva au fost inutile. Flăcările au făcut prăpăd, distrugând complet trei case, două locuite, una aflată în construcţie. Pe lângă imobile, au ars şi patru maşini: un BMW, un Ford, un Cielo şi un Daihatsu. În urma acestui incendiu violent, la Dâmbovicioara au ars, la primul proprietar, casa din paiantă, pe 110 metri pătraţi, 3 metri cubi lemn de foc, o tonă de fân, mobilier şi electrocasnice. La al doilea proprietar nu a mai rămas nimic din casa de lemn, care avea 120 de metri pătraţi, cele patru autoturisme, plus trei metri cubi de scândură. La al treilea localnic au ars casa din lemn, pe o suprafaţă de 126 de metri pătraţi, mobilierul, 200 de kilograme de ceară de albine şi o tonă de miere. Vreme de aproape opt ore, pompierii s-au luptat să stingă flăcările şi, abia spre dimineaţă, duminică, focul a fost înăbuşit. Din fericire, oamenii aflaţi în zonă au scăpat teferi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. S-a stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia electrică, veche, a unui imobil, dintre cele trei mistuite de foc. 

The most visited gambling websites in The UK