Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vandalismul în Vişoi, în floare!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1560

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_13-stalp.jpgCartierul Vişoi a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai periculoase şi rău famate zone ale Municipiului Câmpulung. Se spune asta, din cauza huliganilor care au transformat totul din jurul lor într-o mizerie de nedescris. Zona din jurul fostului cinematograf "Balada" este unul dintre locurile mizere, de care vecinii sunt terorizaţi. Miercuri noaptea, un grup renumit de vagabonzi a dărâmat un biet stâlp, doar pentru a se amuza. 

Aşa ajung toate cartierele din Municipiul Câmpulung din cauza huliganilor. Pereţi mânjiţi, sticle de suc şi peturi de bere aruncate pe jos şi, mai nou, stâlpi dărâmaţi. În ultima perioada, locatarii blocurilor din zona fostului Cinematograf  "Balada" din cartierul Vişoi au devenit terorizaţi de un grup de aurolaci care fac scandal în fiecare seară. Miercuri noaptea, gălăgia a atins punctul culminant, atunci când tinerii au dărâmat un stâlp, probabil beţi fiind, drogaţi sau doar pentru a se amuza. 

Tinerii au fost reclamaţi de mai multe ori la Poliţia Municipiului Câmpulung, însă nu s-a produs nicio schimbare. În fiecare seară, huliganii lasă o mizerie cruntă, desenează pe blocuri, ascultă muzică tare şi ţipă cât îi ţine gura. Mai nou şi-au pus şi "muşchii" la contribuţie, dărâmând un biet stâlp de lângă cinematograf. Şi joi, stâlpul a rămas pe jos, el fiind un mare pericol pentru trecători, din cauza faptului că încă se mai afla curent electric în el, acesta fiind funcţional în momentul în care a fost dărâmat. Oamenii au contactat autorităţile pentru a le cere ca stâlpul să fie ridicat din zonă, ca să nu se electrocuteze vreun copil sau vreun bătrân trecător.

"Avem copii toţi acolo. Nici nu îndrăzneşti să îl trimiţi seara să ia ceva de la magazin, de teama acestui grup de tineri. Au dărâmat şi stâlpul, ascultă muzică tare seara şi au mâzgălit toţi pereţii, iar dimineaţa găseşti un miros de urină îngrozitor în zonă, iar pe jos sunt numai ţigări, bidoane de bere, doze de suc şi alte mizerii. Ne-am săturat, dar nimeni nu face nimic", ne-a declarat un vecin, terorizat de gaşca de huligani.

Şi alţi vecini se plâng că nu se pot odihni în linişte după o zi de muncă din cauza muzicii ascultate foarte tare şi a acestor tineri care fac gălăgie permanent. 

Aceste zone din cartierul Vişoi au devenit mai rău ca periferiile marilor oraşe, asta din cauză că vandaliştii nu sunt prinşi la timp şi amendaţi. 

The most visited gambling websites in The UK