Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Copilul din Aninoasa, care era să se spânzure din joacă, în stare bună

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1649

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_45-copilul-de-la-aninoasa.jpgÎn ediţia trecută v-am prezentat cazul unui băieţel de 10 ani, din Aninoasa, care, din joacă, era să se spânzure. A fost salvat de sora lui, care a chemat în ajutor nişte vecini, oamenii fiind cei care l-au eliberat pe micuţ din chingile care i se prinseseră în jurul gâtului ca un laţ.

A fost preluat de o ambulanţă, care l-a dus la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. De aici a fost transferat în Capitală, dar, cum starea lui a fost una bună, a fost retrimis la Piteşti. „Pacientul a fost transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni”, pentru un examen neurochirurgical, aşa cum prevede protocolul. Colegii din Capitală au considerat că nu este necesară internarea şi urmărirea lui în acea secţie şi l-au trimis înapoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde este reevaluată starea copilului.”, a declarat, pentru Sursa ta, Adina Enescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Piteşti. Incidentul şocant a avut loc duminică, 23 septembrie, când cei doi fraţi se aflau în podul unei case în construcţie şi se jucau cu nişte sfori legate de grinzile care susţin acoperişul. Micuţul încerca să facă acrobaţii şi, ca să arate cât de priceput este, îşi striga mereu sora ca să-l admire. La un moment dat, fata nu a mai auzit nimic, deşi băiatul fusese cam gălăgios. Când s-a uitat, fratele ei avea chingile înfăşurate în jurul gâtului, ca un laţ. Disperată, a cerut ajutor unor vecini, care au urcat în pod şi l-au desfăcut din strânsoare. A fost chemată o ambulanţă, al cărei personal medical l-a readus la viaţă. 

The most visited gambling websites in The UK