Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a întâmplat vizavi de Profi, în Grui. A căzut în cap, pe casa scării, şi a murit

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2495

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_45-a-cazut-in-cap.jpgUn bărbat de 56 de ani, din Câmpulung, a ajuns marţi, în jurul prânzului, la Spitalul Municipal, în stare de inconştienţă, după ce a căzut de la etaj, pe scara unui bloc din cartierul Grui. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de la Compartimentul de Primiri Urgenţe, bărbatul a decedat, iar cazul este cercetat acum de poliţişti.

Potrivit martorilor, Constantin B. venise, împreună cu alţi trei prieteni, în vizită la un amic comun, care locuieşte pe strada Gruiului, într-un bloc situat în zona magazinului Profi, P13. După ce au consumat alcool, după spusele unora, circa 400 mililitri de tărie, bărbatul a vrut să plece acasă. Cei care l-au văzut ne-au declarat că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate şi abia se ţinea pe picioare. A ieşit din apartamentul situat la etajul patru, iar apoi, în împrejurări încă neclare, a căzut, pare-se, de la etajul I sau II, direct în cap. Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost găsit într-o baltă de sânge chiar de prietenii cu care băuse, fiind chemaţi de vecinii de la parter, care au auzit bubuitura. Aceştia au dat alarma la 112, iar amicul lor a fost transportat la spitalul din Câmpulung cu o ambulanţă, acolo unde l-au şi predat medicilor de la Urgenţe cu manevre de resuscitare în curs. Din păcate, bărbatul nu a supravieţuit, fiind declarat decesul. Poliţia a deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

The most visited gambling websites in The UK