Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din joacă, un copil era să se spânzure

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 621

 

Joaca unui copil din Muscel era să se sfârşească tragic pentru el. Un băieţel de 10 ani, din satul Slănic, comuna Aninoasa, s-a spânzurat în timp ce se juca cu sora lui în podul casei. Fata, văzând că fratele ei şi-a prins gâtul în nişte chingi şi că nu mai respiră, a alertat vecinii, care au sunat imediat la 112.

Cei doi fraţi se aflau în podul unei case, aflată în construcţie, şi se jucau cu nişte sfori legate de grinzile care susţin acoperişul. Micuţul încerca să facă acrobaţii, imitând diverşi inşi care participă la concursurile prezentate de televiziuni. Şi, ca să arate cât de priceput este, îşi striga mereu sora ca să-l admire. Dar, la un moment dat, fata nu a mai auzit nimic, mai ales că băiatul fusese cam gălăgios. Când s-a uitat, fratele ei avea chingile înfăşurate în jurul gâtului. Disperată, fata a cerut ajutor unor vecini, care au urcat în pod şi l-au desfăcut din strânsoare. A fost chemată o ambulanţă, al cărei personal medical l-a readus la viaţă, iar, pentru că au plecat cu copilul spre Piteşti, în întâmpinare a plecat un alt echipaj de terapie intensivă mobilă. Copilul era foarte speriat, dar stabil, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Se pare că băiatul, în timp ce se juca, s-a răsucit, iar sforile i s-au înfăşurat în jurul gâtului, transformându-se într-un laţ, din care nu s-a mai putut salva. 

The most visited gambling websites in The UK