Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A ars o fostă cârciumă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 507

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2320_fosta-carciuma.jpgDuminică seara, pompierii câmpulungeni au intervenit în Grui, acolo unde au stins flăcările izbucnite într-o baracă metalică, dezafectată.

Alarma a fost dată la ora 22.50 de locatarii blocului situat vizavi de Cimitirul Grui, care s-au trezit cu apartamentele invadate de un fum gros şi înecăcios. La faţa locului a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, militarii intervenind pentru stingerea incendiului izbucnit pe strada Revoluţiei, la o clădire dezafectată, în care, cu ceva timp în urmă, a funcţionat o cârciumă. În zonă au fost prezenţi şi paramedicii SMURD, dar, din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce au stins flăcările, pompierii au stabilit că au ars aproximativ 20 de metri pătraţi de acoperiş şi 50 kilograme materiale textile, focul fiind aprins intenţionat. Se pare că mai mulţi oameni ai străzii s-au adăpostit acolo, au aprins un morman de corcoaţe pentru a se încălzi, iar scânteile au ajuns la grinzile acoperişului. 

The most visited gambling websites in The UK