Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73, la Stâlpeni

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1948

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_acc-stalpeni.jpgUn accident rutier, petrecut miercuri dimineaţă, a perturbat, preţ de câteva zeci de minute,  traficul pe Drumul Naţional 73. Incidentul a avut loc pe raza comunei Stâlpeni şi, chiar dacă două maşini s-au ciocnit zdravăn, persoanele implicate au scăpat tefere şi nu au avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale.

Potrivit martorilor, accidentul s-a întâmplat pe la ora 10.00, în apropiere de târgul comunal de la Livezeni. Din primele cercetări, pare-se că un şofer care a ieşit de pe un drum lateral la volanul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să intre pe Drumul Naţional, pe sensul către Piteşti. Drept urmare, a intrat în coliziune cu un alt automobil, care circula regulamentar către Câmpulung. În urma impactului, maşina care se afla pe DN 73 a fost proiectată pe sensul opus, în şanţul betonat de pe marginea drumului. La faţa locului au ajuns poliţiştii Biroului Rutier Argeş, care au demarat cercetările. Din fericire, persoanele care se aflau în cele două autoturisme au scăpat tefere şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Maşinile au fost, însă, serios avariate. Aproximativ 45 de minute, până au fost finalizate măsurătorile, traficul rutier s-a desfăşurat alternativ. 

 

The most visited gambling websites in The UK