Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Beţivan, lovit de maşină pe când trecea strada

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 532

A scăpat cu viaţă!

Încă o dovadă că există un Dumnezeu şi pentru beţivi! Un bărbat din Ţiţeşti, în vârstă de 59 de ani, a văzut, marţi seara, moartea cu ochii, după ce, răpus de băutură, a căzut în stradă, în faţa unei maşini care circula regulamentar. Şoferul a avut, însă, prezenţă de spirit şi a reuşit să evite un impact fatal.

Incidentul s-a petrecut la ora 19.15, pe DN 73, la intersecţia cu drumul judeţean spre localitatea Băjeşti. Potrivit martorilor, pietonul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, după ce ar fi băut toată ziua la o cârciumă din zonă, a încercat să traverseze strada, prin loc nepermis şi fără să se asigure, pentru a ajunge acasă. A făcut câţiva paşi, împleticindu-se, după care s-a dezechilibrat, ameţit fiind de aburii alcoolului, şi s-a prăbuşit pe carosabil, chiar în faţa unui autoturism ce venea dinspre Piteşti. Conducătorul auto a apucat să frâneze, dar nu l-a mai putut evita pe beţivan, acroşându-l cu partea din faţă a maşinii. Din fericire, victima nu a suferit traumatisme care să-i pună viaţa în pericol, alegându-se doar cu câteva zgârieturi. O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul lovit la spitalul din Mioveni pentru mai multe investigaţii medicale. De îngrijiri a avut nevoie şi şoferul implicat în accident, acesta suferind un atac de panică. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. 

The most visited gambling websites in The UK