Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbat spânzurat în pădure, la Stoeneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 525

 

Un bărbat din comuna Stoeneşti a ajuns în pragul disperării din cauza problemelor în căsnicie, iar într-un moment de slăbiciune, omul a decis să-şi pună capăt zilelor. Chiar în ziua de Sfânta Maria, bărbatul a fost găsit de localnici spânzurat în pădure.

Tragedia a avut loc în satul Bădeni. Trupul unui bărbat din localitate a fost găsit de nişte localnici la marginea pădurii. Omul se spânzurase de creanga unui fag şi a fost recunoscut imediat de săteni. Este vorba de Cătălin D., în vârstă de 43 de ani. Omul nu se afla la prima tentativă de suicid, având şi alte încercări în trecut, dar, de fiecare dată, fusese salvat la timp. Mai mult, Cătălin spunea deseori apropiaţilor că el îşi va pune capăt zilelor. Bărbatul suferea de o depresie puternică, motivul constituindu-l neînţelegerile din familie, despre care localnicii spun că omul le exagera. Bărbatul, tată a două fete, una de 14 ani, cealaltă de 20 de ani, era foarte gelos pe soţie. O bănuia de infidelitate şi îi făcea deseori reproşuri. Femeia încerca să-i explice că temerile sale sunt nefondate, însă bărbatul refuza să creadă. După descoperirea cadavrului, poliţiştii au demarat o anchetă pentru a se stabili dacă sunt suspiciuni cu privire la deces. Pe cadavru nu au fost găsite alte urme de violenţă, cu excepţia şanţului de la gât lăsat de laţ. Aşa cum prevede procedura, s-a dispus transportul trupului neînsufleţit la morga pentru efectuarea autopsiei. În acest fel, va fi stabilită cu certitudine cauza morţii. 

 

The most visited gambling websites in The UK