Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei hoţi de lemne, prinşi de poliţiştii de la Schitu Goleşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 426

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2316_Clipboard09.jpg

Sâmbătă, 1 septembrie 2018, poliţiştii Secţiei Nr. 14 Schitu Goleşti au depistat trei bărbaţi, care sustrăgeau material lemnos din fondul forestier de pe raza localităţilor de competenţă. Doi au fost amendaţi, iar al treilea s-a ales cu dosar penal, plus că le-au fost confiscate drujbele şi lemnele.

Adi Dumitrache şi Ion Şerban, ambii din Schitu Goleşti, au fost prinşi de oamenii legii din localitate în timp ce sustrăgeau, din fondul forestier naţional, administrat de Baza Experimentală Mihăeşti, cantitatea de 0,700 metri cubi material lemnos, specia carpen, provenit din tăierea ilegală a arborilor. Bărbaţii au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei fiecare, iar lemnul luat din pădure fără drept a fost confiscat.

Tot pe 1 septembrie, în fondul forestier naţional, punctul „Putina”, poliţiştii de la Schitu Goleşti l-au găsit pe Sebastian Dumitrache, din comună, în timp ce tăia ilegal, cu motoferăstrăul, un arbore verde, specia carpen. La cioată, pomul doborât a avut un diametru de 52 de centimetri, rezultând un volum 1,990 metri cubi. Pentru tăiere fără drept de arbori (faptă prevăzută la articolul 107, Codul Silvic), pe numele lui Sebastian Dumitrache a fost deschis dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate. Bărbatul a rămas fără motoferăstrău, confiscat de agenţi, iar lemnul tăiat a ajuns în custodia Ocolului Silvic.  

 

The most visited gambling websites in The UK