Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Imprudenţa putea să-l coste viaţa! Lovit de camion, în timp ce traversa, la autogară

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1616

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2315_Clipboard18.jpgUn bărbat în vârstă de 80 de ani, din Câmpulung, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce, miercuri, în jurul prânzului, a fost implicat într-un accident rutier, care ar fi putut să-i fie fatal. Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar s-a ales cu un picior rupt, iar poliţiştii Biroului Rutier fac cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Victima a ajuns la spital cu o fractură deschisă

Totul s-a petrecut în jurul orei 13.00, pe Bulevardul I.C. Brătianu, în apropierea trecerii de pietoni semaforizate din zona Autogării Montana. Potrivit martorilor, bătrânul s-ar fi angajat în traversarea străzii, fără să se asigure şi prin loc nepermis, fiind surprins şi accidentat de un autocamion care circula regulamentar. „El a venit de pe pasarelă şi a dat să treacă strada, la circa patru metri mai sus de zebră. Se făcuse verde la semafor, iar maşinile se puseseră în mişcare. El a început traversarea paralel cu un autocamion de mare tonaj, care l-a acroşat cu colţul din dreapta bării-faţă şi l-a dat jos. Din câte am înţeles, a trecut cu roata peste el şi i-a rupt piciorul, are fractură deschisă. E mult sânge pe jos!”, ne-a declarat unul dintre martorii accidentului. Bătrânul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Câmpulung, primind îngrijirile medicale ce se impuneau, la Compartimentul de Primiri Urgenţe. El a rămas internat, urmând să fie supus unei intervenţii medicale, dar şi altor investigaţii suplimentare. Poliţiştii urmează să stabilească acum cauzele şi împrejurările exacte, care au stat la baza producerii accidentului, dar şi gradul de vinovăţie a persoanelor implicate.

The most visited gambling websites in The UK