Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Agresorul băiatului din Mihăeşti, trimis în judecată pentru viol

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 626

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2315_Clipboard13.jpgLa sfârşitul lunii iulie, vă relatam despre un caz revoltător. Un băieţel de 9 ani ar fi fost violat în mai multe rânduri de un adolescent cu opt ani mai mare. Copilul ar fi fost obligat să întreţină relaţii sexuale anale şi orale cu băiatul de 17 ani, care l-ar fi constrâns fizic şi psihic.

Presupusul agresor, trimis în judecată pentru viol

Presupusul agresor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe 24 iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a cerut arestarea lui preventivă. Magistratul a fost de acord, dispunând ca adolescentul să stea în arestul IPJ Argeş următoarele 30 de zile, adică până pe 22 august 2018, inclusiv, chiar dacă acesta a solicitat măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cum hotărârea Judecătoriei Câmpulung nu a fost definitivă, inculpatul, Nicuşor Ion C., a contestat-o, magistraţii Tribunalului Argeş menţinând ce s-a stabilit la Câmpulung, punându-l pe contestatar să plătească 50 de lei, cheltuieli avansate de stat. 

Înainte să expire cele 30 de zile, completul Camerei Preliminare s-a reunit pe 14 august, pentru a constata legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv al lui Nicuşor Ion C., pe care a menţinut-o. Şi la acest termen, tânărul a cerut instanţei înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, dar solicitarea i-a fost respinsă, motiv pentru care a formulat apel la decizie, Tribunalul Argeş respingându-i-l ca nefondat.

În acelaşi timp, pe rolul Judecătoriei Câmpulung a fost înregistrat, pe 13 august 2018, rechizitoriul Parchetului, prin care Nicuşor Ion C. a fost trimis în judecată pentru viol. Mama sa, Otilia C., este în proces parte responsabilă civilmente, la fel şi mama băieţelului agresat, Sanda R. Copilul, Costin Cătălin C., este partea vătămată în acest caz. Până acum, nu s-a stabilit un prim termen de judecată.

Violatorul, găsit la o stână din Schitu Goleşti

Se pare că micuţul a fost batjocorit într-o casă părăsită, în cătunul de rudari Rudeni. Cei doi băieţi sunt vecini şi provin din familii cu o situaţie materială precară. Se pare că minorul ar fi fost violat de adolescentul de 17 ani, care are mâna dreaptă amputată, timp de două săptămâni, până totul a ieşit la iveală. Potrivit anchetatorilor, copilul a fost abuzat ultima dată pe 19 iulie, atunci când mama victimei a aflat povestea de la alţi copii din sat şi a alertat Poliţia. Cei de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş l-au reţinut pe violator în cursul zilei de 23 iulie, după ce l-au găsit la o stână din Schitu Goleşti. Pe lângă poliţişti, şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş a demarat o anchetă în acest caz. 

 

The most visited gambling websites in The UK