Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cartierele, luate la puricat de jandarmi, Amendaţi că beau alcool în faţa blocului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1755

 

 

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2314_alcool.jpgSăptămâna trecută, jandarmii câmpulungeni au executat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în municipiu. Jandarmii au acţionat în special în zonele din cartierele cunoscute pentru acte de tulburare a ordinii publice şi consum de băuturi alcoolice în spaţiile publice. În urma acestor acţiuni, s-au dat 25 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de 2.300 de lei.

 

Amenzile au fost aplicate potrivit Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice: servirea consumatorilor cu băuturi alcoolice în localurile publice şi în afara acestora, în zilele şi orele când, potrivit dispoziţiilor legale, acestea sunt închise sau este interzisă desfacerea băuturilor alcoolice după ora de închidere stabilită prin autorizaţia de funcţionare; consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri sau alte locuri prevăzute de lege; provocarea sau participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice; tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă; refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate.

 

Misiunile jandarmilor au ca scop, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială; depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte; monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane cu un comportament care tulbură ordinea şi liniştea publică.

 

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş recomandă cetăţenilor care sunt martori la săvârşirea unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul jandarmilor, în situaţia în care este necesară intervenţia acestora, sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

 

The most visited gambling websites in The UK