Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La patru zile de când a plecat de la domiciliul nepoatei sale, dispăruta a fost găsită moartă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1558

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2313_batrana-moarta.jpgFilofteia Rădescu, de 83 de ani, a plecat voluntar, pe 23 august 2018, de la domiciliul nepoatei sale din Câmpulung şi nu s-a mai întors. A fost căutată de familie şi poliţişti, însă, din păcate, luni seara, pe 27 august, a fost găsită fără suflare, într-o grădină adiacentă drumului naţional spre Braşov, la ieşirea din Câmpulung.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit întâmplător de un trecător, luni după-amiază, într-o grădină situată ceva mai sus de intersecţia de la Gardă, spre comuna Valea Mare Pravăţ. Era aşezat într-o poziţie firească, sprijinit de un copac, ca şi cum ar fi dormit. Omul s-a apropiat, a încercat să intre în vorbă cu dispăruta, dar şi-a dat seama că e decedată şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că pe corp nu erau vizibile urme de violenţă, semn că femeia a murit, cel mai probabil, din cauza unor afecţiuni medicale. Dar acest lucru se va stabili cu certitudine după efectuarea autopsiei, trupul neînsufleţit fiind transportat la morga. 

The most visited gambling websites in The UK