Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A fost prins la intrarea în Câmpulung de poliţiştii musceleni

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2105

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2310_recidivist.jpgUn bărbat de 31 de ani, Aurel Furdui,  a fost surprins de poliţiştii câmpulungeni la volanul unei maşini, pe DN 73, deşi nu avea carnet de conducere. Doi pasageri luaţi la ocazie au fost martori în momentul în care individul a schimbat locul cu concubina sa, pentru a scăpa de răspunderea penală. Nu i-a mers!

Incidentul s-a petrecut ieri de dimineaţă, când o patrulă a Biroului Poliţiei Rutiere Câmpulung l-a depistat pe tânărul de 31 de ani, din comuna Sălătrucu, în timp ce rula cu peste 80 de kilometri pe oră, la intrarea în Câmpulung, dinspre Schitu Goleşti. Oamenii legii i-au făcut semn şoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a  continuat să conducă maşina pentru a ieşi din raza vizuală a oamenilor legii,  după care a încercat să schimbe locul cu concubina sa. Poliţiştii observaseră, însă, cine era la volan şi, în plus, la momentul când şoferul a schimbat locul cu concubina sa, doi pasageri luaţi la ocazie, din Mihăeşti, au observat scena. O verificare rapidă a cărţii de identitate a stabilit fără putinţă de tăgadă că persoana care o însoţise în acea zi în deplasarea cu maşina era Aurel Furdui. Concubina acestuia ar putea fi pusă sub acuzare, pentru că a încercat să inducă în eroare organele judiciare. Şoferul fără permis a executat trei ani de închisoare pentru ultraj şi, dacă va fi găsit acum vinovat, riscă să se întoarcă în spatele gratiilor, poliţiştii deschizând pe numele său un dosar de cercetare penală. 

The most visited gambling websites in The UK