Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Scandal între bugheni şi primar, pe Facebook

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2312

b_400_250_16777215_10_images_2308_furt-facebook.jpgUn nou scandal a izbucnit între săteni şi autorităţile locale din Bughea de Jos. Oamenii acuză autorităţile, pe Facebook, că trăiesc zi de zi cu nelinişte, din cauza unor persoane care intră pe ascuns în locuinţe şi pleacă cu bunurile bughenilor. În discuţia făcută publică, primarul comunei Bughea de Jos a negat faptul că ar exista o astfel de situaţie.

Totul a pornit de la Ana Maria Ichim, cea care i-a publicat primarului Ion Tănăsescu, pe pagina sa de socializare, un mesaj: „Domnule primar, oare, când o să înceteze spargerile din casele oamenilor din Bughea? Cum nu eşti acasă, cum îţi ia ce ai prin casă: toporul din şatră, furtunul din pivniţă, carnea de porc cu tot cu garniţă, borcanele goale de murături... oare, aici e sat fără lege? Sunt sigură că lumea îi ştie pe făptaşi. Sunt iuţi de mână şi lovesc doar când proprietarul nu e acasă, iar "prada" o vând pe nimic. Chiar aşa, Poliţia locală ce păzeşte?”, a spus aceasta, adăugând fotografii cu obiectele dispărute. În apărarea ei a sărit un câmpulungean care a spus că sunt prea mulţi ţigani. 

b_400_250_16777215_10_images_2308_furt-fb.jpgŞi primarul Tănăsescu a răspuns, uimit parcă la ce aflase: „Este primul caz sesizat în comună de spargere a caselor şi de furt. Corect şi legal este să vă adresaţi organului de poliţie. Analizăm evenimentul şi vom lua măsuri.”

La răspunsul primarului a revenit şi Ana Ichim: „Cum primul? Poate că lumea este dezamăgită de autorităţi. Mi s-a furat furtunul din casă şi din curte de trei ori până acum. Şi părinţii mei au depus plângere. Nu s-a întâmplat nimic. Vecinului meu, om serios, recent mutat cu copiii din Bratia, i-au luat toate uneltele şi până şi sfoara de la leagănul copilului. Aceste furturi mărunte sunt la ordinea zilei şi Poliţia nu face nimic, pentru că sunt prea mărunte. Dar un primar înţelept ştie că de la furturile mărunte pornesc infracţiunile mari. Cine fură azi un ou, mâine fură un bou. Primarul Giuliani a redus rata criminalităţii la New York, revoluţionând sistemul de guvernare locală, pentru că a început să dea amenzi severe celor care călătoreau fără bilet la metrou.”, i-a răspuns aceasta. 

b_400_250_16777215_10_images_2308_furt-fb2.jpg

Mesajul poate că a fost înţeles sau nu de către primarul comunei, asta deoarece el s-a rezumat strict la ultima parte, cea cu metrourile: „Să nu comparăm metroul cu furtul, care este o faptă a unei persoane care nu respectă legea. Conform legislaţiei în vigoare, organele de poliţie se ocupă de astfel de fapte sancţionate de legea penală şi contravenţională". Discuţia dintre cei doi nu a adus decât controverse, implicându-se astfel mai mulţi localnici care au fost pro şi contra. 

Rămâne de văzut dacă aceste furturi sunt adevărate şi dacă Poliţia din comuna Bughea de Jos va face ceva în această privinţă. Până atunci oamenii se ceartă pe reţelele de socializare, fiecare cu partea lui de dreptate, în timp ce imaginea comunei se strică din cauza posibililor hoţi care dau târcoale şi aduc neliniştea printre locuitorii de pe acest teritoriu.

The most visited gambling websites in The UK