Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dosare penale pentru şoferi băuţi, fără permis sau cu maşini neînmatriculate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 508

Numeroase infracţiuni la regimul rutier au fost constatate de poliţiştii musceleni, când au fost organizate acţiuni pentru reducerea riscului rutier prin depistarea şi sancţionarea celor care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. În timpul acţiunilor desfăşurate în teren au fost depistate persoane care conduceau vehicule neînmatriculate, fără permis sau aflându-se sub influenţa alcoolului. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor la regimul rutier. Conform specialiştilor, consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

Laurenţiu L., de 50 de ani, din Rucăr, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN73, în Rucăr, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cristian M., de 21 de ani, din Vultureşti, a fost prins de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Acesta avea o concentraţie de 0,68mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un bărbat de 50 de ani, din comuna Vlădeşti, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Când a suflat în etilotest, aparatul indica o concentraţie de alcool de 0,65 la mie, în aerul expirat. Nu era singura ilegalitate comisă de şofer. Maşina pe care acesta o conducea avea plăcuţele de înmatriculare expirate de două săptămâni.

Ion R., de 27 de ani, din Coşeşti, a fost găsit de către oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 731, în aceeaşi comună, fără a deţine permis de conducere. 

Bărbaţii prinşi „aburiţi” la volan au fost duşi la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

The most visited gambling websites in The UK