Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lumea trecea, ursul zburda, în curtea Pedagogicului

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1580

b_400_250_16777215_10_images_2306_urs-peda.jpgDimineaţă cu surprize nu foarte plăcute pentru administraţia Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”. Aceştia au descoperit, luni dimineaţa, pe camerele de luat vederi, că un urs a petrecut o bună perioadă de timp în curtea instituţiei de învăţământ, probabil, în căutare de hrană. 

b_400_250_16777215_10_images_2306_urs-peda2.jpgDacă, înainte, la şcoală învăţam că ursul se găseşte în pădure, acum îl găsim chiar şi la instituţiile de învăţământ. Mai apoi pe stradă, în curţile oamenilor, oriunde... pericolul cauzat de urşi este foarte mare, din cauză că animalele sunt foarte agresive, din cauza lipsei de hrană. Ieri dimineaţă, şi administraţia Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” avea să găsească o surpriză pe camerele de luat vederi. Un ursuleţ în vârstă de 2-3 ani a coborât din pădure şi a ajuns chiar lângă Şcoala de Aplicaţii, a încercat să plece, dar a ajuns chiar în curtea şcolii. 

b_400_250_16777215_10_images_2306_urs-peda3.jpg„Ce am văzut eu pe cameră, la ora 7.24, a apărut puiul, foarte nervos, la doi-trei ani. Ursoaica nu a apărut. A venit prin spatele Şcolii de Aplicaţie, între aceasta şi sala de sport, a încercat să iasă spre stadion, nu a reuşit şi a venit până în faţă, la intrarea în cancelarie. A apărut, la un moment dat, un domn,  ursul s-a speriat şi a fugit, exact pe unde a venit. Noi supraveghem permanent. Am anunţat Poliţia, Jandarmii sunt aici, să sperăm că nu va mai veni ursul. Am anunţat şi Primăria. Am vorbit cu comandantul de la Poliţie, între timp, dânsul deja a anunţat autorităţile competente. Mai sunt prin zonă, vor verifica. Şi eu, dacă văd pe cineva. Noi avem camere de luat vederi şi vizualizăm, dar nu putem să asigurăm 100%.”, ne-a declarat directorul instituţiei de învăţământ, George Radu. 

b_400_250_16777215_10_images_2306_urs-peda4.jpgÎntâmplarea are și o parte fericită, asta prin faptul că ursul nu a atacat bărbatul care se afla în curtea școlii, din contră, s-a speriat și a fugit, dar mai ales prin faptul că este perioada de vacanță și nu se află niciun copil în incinta instituției, chiar dacă, vara, stadionul este arhiplin. Acum, polițiștii, jandarmii și autoritățile de la C.N.P. „Carol I” vor monitoriza zona mai atent, cu speranţa că ursul nu se va mai întoarce. 

The most visited gambling websites in The UK