Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Acoperiş dărâmat peste un copil, la Bughea

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1389

b_400_250_16777215_10_images_2306_acoperis2.jpgÎn acest week-end, un copil a trăit trauma vieţii lui în doar câteva secunde. Acesta se afla într-o tabără, atunci când acoperişul unui foişor  a căzut peste el. Micuţul a ajuns cu traumatisme la Spitalul Municipal din Câmpulung, iar Poliţia a deschis o anchetă de cercetare penală.

Duminică, un copil în vârstă de zece ani s-a ales rănit la o tabără din comuna Bughea de Sus. Acesta se afla la o cunoscută tabără din zonă, atunci când acoperişul unui foişor mare a căzut peste el. 

Se pare că anumite elemente ale construcţiei au cedat în timp ce mai mulţi copii se jucau, iar acoperişul foişorului construit din lemn şi tablă s-a prăbuşit peste unul dintre aceştia. La faţa locului au intervenit poliţiştii de la Biroul Câmpulung şi echipaje de pompieri şi SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung. 

b_400_250_16777215_10_images_2306_acoperis3.jpgCopilul a fost preluat, iar în urma verificării, medicii au constatat că micuţul a suferit traumatisme craniene şi toracice. El a fost scos de sub dărâmături, era conştient şi a fost transportat de ambulanţa SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului pentru investigaţii mai amănunţite. Medicii au constatat cu bucurie că băiatul a avut mare noroc şi s-a ales doar cu leziuni uşoare, asta deoarece incidentul petrecut în curtea pensiunii recunoscute pentru tabere pentru elevi ar fi putut avea mai multe victime şi urmări mai grave. Copilul rănit era împreună cu mama sa, care este cadru didactic şi însoţitor al grupului de elevi. 

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal, pentru a vedea cine se face vinovat de starea foişorului şi în ce condiţii s-a produs nefericitul incident. 

The most visited gambling websites in The UK