Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A murit după ce a intrat cu scuterul într-un cap de pod! Este posibil ca bugheanului să i se fi făcut rău în timp ce conducea

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1441

b_400_250_16777215_10_images_2305_acc-stalpeni.jpgÎn ediţia de marţi vă relatam cazul unui bughean, care a murit după ce a intrat cu scuterul într-un cap de pod. Accidentul s-a produs pe DN 73, în comuna Stâlpeni. Se pare că Viorel Amzică, de 59 de ani, din Bughea de Jos, conducea un moped, îndreptându-se dinspre Piteşti spre Câmpulung, iar, în Stâlpeni, a pierdut controlul acestuia şi a intrat în plin în capul unui pod de pe marginea drumului. La sosirea echipajului medical, bărbatul era în stop cardio respirator şi, chiar dacă a fost resuscitat, nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

În timpul cercetărilor, poliţiştii de la Secţia Rurală Stâlpeni au aflat că bărbatul rula cu viteză atunci când a avut loc impactul, plus că nu purta cască de protecţie. Există, însă, şi indicii cum că omului i s-ar fi făcut rău, în timp ce mergea pe scuter. Acesta suferea de obezitate, având aproximativ 160 de kilograme şi era cunoscut cardiac. Faptul că a mers fără cască prin soare, este posibil să-i fi provocat o stare de rău.  Martorii spun că circula în linie dreaptă şi dintr-o dată a ajuns pe contrasens, fără motiv, izbind capul de pod. Bărbatul a murit pe loc, în urma impactului. „Pacientul era decedat. Nu a avut casca pe cap. Când a ajuns echipajul, nu o avea şi nici nu i-o dăduse cineva jos, înainte. Avea o plagă frontală zdrobită, după ce a lovit cu fruntea capul de pod. Practic, a dat cu capul de beton. Este posibil să fi avut şi fractură de bază de craniu, fractură de coloană cervicală, cu secţiune de măduvă.”, a explicat Marian Hiru, managerul Serviciului de Ambulanţă Argeş, redactorilor de la „Curierul Zilei”. 

The most visited gambling websites in The UK