Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Adolescent din Mihăeşti, reţinut 30 de zile pentru violarea altui minor

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1590

b_400_250_16777215_10_images_2303_viol.jpgUn caz revoltător de viol a zguduit, la începutul acestei săptămâni, comuna Mihăeşti! Un băieţel în vârstă de 9 ani ar fi fost violat în repetate rânduri de un adolescent cu 11 ani mai mare. Copilul ar fi fost obligat să întreţină raporturi sexuale anale şi orale cu tânărul de 17 ani, care l-ar fi constrâns fizic şi psihic. O anchetă în acest caz a fost demarată atât de poliţişti, cât şi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, pentru a vedea dacă fapta reclamată se confirmă. Presupusul agresor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi, 24 iulie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Băieţelul, batjocorit într-o casă părăsită

Ororile s-ar fi petrecut într-o casă părăsită, situată pe un teren viran, în cătunul de rudari Rudeni. Cei doi minori sunt vecini şi provin din familii cu o situaţie materială precară (Costache, fără niciun grad de rudenie). Se pare că băieţelul ar fi fost violat de adolescentul de 17 ani, care are şi un handicap fizic, având mâna dreaptă amputată, timp de două săptămâni, însă, totul a ieşit la iveală la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit anchetatorilor, copilul ar fi fost batjocorit ultima dată pe 19 iulie. Atunci, mama victimei a aflat toată povestea de la alţi copii din cătun şi a alertat autorităţile. Pe fir au intrat poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş care l-au reţinut pe violator în cursul zilei de luni, 23 iulie. Iniţial, acesta nu a fost de găsit, însă, ulterior, a fost identificat şi prins la o stână din comuna învecinată, Schitu Goleşti. Marţi, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a făcut propunerea de arestare preventivă, care a fost aprobată de judecătorul de serviciu. Astfel, adolescentul a fost reţinut preventiv pe o durată de 30 de zile, de la 24 iulie 2018, până la 22 august 2018, inclusiv.

Dacă va fi găsit vinovat, adolescentul riscă o pedeapsă de până la şase ani de închisoare. În urma expertizelor medico-legale, s-a stabilit că minorul în vârstă de nouă ani prezintă leziuni specifice infracţiunii de viol. El a fost audiat în prezenţa mamei sale şi a povestit cu lux de amănunte cum a fost batjocorit în repetate rânduri de vecinul său, care-l lua de la joacă pentru a-şi satisface apucăturile sexuale bolnave. O anchetă în acest caz a demarat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.

 

 

The most visited gambling websites in The UK