Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleanca din Vlădeşti n-a murit intoxicată cu fum, ci a fost ucisă! Nicoleta Căciulă, strangulată, apoi incendiată!

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2979

 

b_400_250_16777215_10_images_2303_nicoleta-caciula.jpgAşa după cum vă informam într-o ediţie trecută a ziarului, Nicoleta Căciulă, în vârstă de 46 de ani, din comuna Vlădeşti, a fost găsită moartă, în dimineaţa zilei de 17 iulie 2018, în apartamentul în care locuia din localitatea Brunico, în Trentino Alto Adige, Nordul Italiei. La prima vedere, aşa după cum au precizat anchetatorii italieni, se părea că femeia ar fi murit intoxicată cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în imobilul în care stătea cu chirie. Realitatea a fost însă alta. Românca a fost ucisă, iar apoi criminalul a incendiat apartamentul ca să-şi şteargă urmele.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit de pompieri pe podea, înfăşurat într-o pătură, iar deasupra sa a fost găsit un cablu electric, precizau autorităţile la scurt timp după tragedie, potrivit roitalianul.ro. După efectuarea autopsiei, varianta potrivit căreia românca ar fi decedat din cauza fumului inhalat a picat, medicii legiştii stabilind că ea a fost strangulată, cel mai probabil, cu cablul electric găsit în locuinţă, pe care criminalul l-a abandonat pe pieptul victimei, după ce i-a luat viaţa. De altfel, în plămânii Nicoletei Căciulă nu a fost găsită nicio urmă de fum, dovadă clară că aceasta a murit înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări. Anchetatorii italieni presupun că femeia din Vlădeşti a fost ucisă cu sânge rece, iar criminalul ar fi provocat incendiul din apartament pentru a carboniza trupul româncei, încercând astfel să ascundă urmele teribilei crime. Nicoleta Căciulă era de câţiva ani buni în Italia şi lucra la o fabrică de prelucrare a lemnului. Trupul muscelencei în vârstă de 46 de ani urmează să fie adus în ţară, de familie, pentru înmormântare. 

 

sursa foto: Facebook 

The most visited gambling websites in The UK