Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În cazul altercaţiei de la Valea Bădenilor, Instanţa a respins ordinul de protecţie cerut de una dintre familiile implicate în bătaie

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1499

b_400_250_16777215_10_images_2302_scandal-valea-badenilor.jpgÎn ediţia trecută v-am relatat despre bătaia a două familii, petrecută în cătunul de rudari din Valea Bădenilor. Incidentul s-a petrecut lunea trecută, pe 16 iulie 2018, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, pentru o bucată de teren şi un telefon mobil. Atunci, doi bărbaţi au ajuns la spital cu multiple traumatisme, unul la Câmpulung şi celălalt la Piteşti. Poliţia cercetează cazul, fiind deschis un dosar penal.

La câteva zile distanţă de la bătaie, 13 rudari din Valea Bădenilor au cerut Judecătoriei Câmpulung să emită un ordin de protecţie împotriva altor 6 consăteni, cei 19 alcătuind taberele care s-au cotonogit reciproc acum o săptămână. Astfel, din barca reclamanţilor au făcut parte Sergiu Durleci, Vasile Robu, Gavril Prundaru, Costel Prundaru, Andreea Durleci, Remus Durleci, Valeria Durleci, Zînica Durleci, Paul Valeriu Onea, Gabriela Anastasia Onea, Vasilica Robu, Robert Adrian Durleci şi Gabriel Alex Prundaru, iar din cea a pârâţilor: Andonica Şerban, Ion Şerban, Bogdan Şerban, Vergil Şerban, Răzvan Şerban şi Raviţa Bou. 

Cauza a fost judecată de completul de vacanţă, care a respins cererea celor 13 romi, ca inadmisibilă, cheltuielile judiciare, de 520 lei (câte 260 lei pentru cei doi avocaţi, Elena Minciunescu şi Ana Maria Mihalcea), rămânând în sarcina statului.

Potrivit martorilor, Vasile Robu, de 48 de ani, în timp ce trecea pe uliţa din faţa casei familiei Şerban, a intrat într-un conflict verbal cu Antonica, care, bineînţeles, a fost susţinută de soţul ei, Ion. Se pare că cei doi soţi Şerban au îngrădit o potecă, o bucată de teren de circa 20 de metri pătraţi, pentru care nu au acte, şi de la asta a izbucnit conflictul. Iniţial, Vasile Robu a ignorat aluziile celor doi, dar a trebuit să se apere cu o bâtă, după ce a fost lovit cu un bolovan în cap de Ion Şerban. Şi acesta a fost debutul încăierării, la care au participat membri ai ambelor familii, care au fost despărţite de poliţişti şi jandarmi.

Din tabăra cealaltă, Antonica Şerban ne-a povestit altceva. Cum bătaia a debutat după ce ea a fost deposedată de telefonul mobil de către Eduţu Duleci, supărat că cei care alcătuiesc familia Şerban s-au pocăit.

Din încăierare, Antonica Şerban s-a ales cu capul spart, fiul ei, Răzvan Şerban, cu o groază de contuzii, iar soţul, Ion Şerban, a fost internat la Spitalul Judeţean Argeş. La Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpulung a fost adus Vasile Robu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

 

The most visited gambling websites in The UK