Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A furat o vioară de 5.000 de lei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 570

Un puştan în vârstă de 12 ani, din Câmpulung, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce, în noaptea de 11 spre 12 iulie, a spart o maşină şi a furat o vioară. Prejudiciul a fost recuperat, iar oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a minorului. 

Totul s-a petrecut pe o stradă din centrul municipiului, în jurul orei 23.00. Copilul provine dintr-o familie care a avut probleme cu legea şi se pare că nu e la prima faptă de acest gen. Vioara a furat-o ca s-o vândă unui lăutar pentru suma de 500 de lei, însă poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung l-au prins şi identificat în timpul negocierilor pentru tranzacţie. Nu se ştie exact cum a reuşit minorul să intre: ori proprietarul a lăsat maşina neasigurată, ori puştanul a spart broasca încuietorii. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost restituit părţii vătămate, iar în cauză a fost înregistrat dosar penal pentru furt şi furt calificat.

 

The most visited gambling websites in The UK