Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Căruţă nesemnalizată, făcută praf pe DN 73

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1541

b_400_250_16777215_10_images_2300_caruta.jpgŞase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce vehiculele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe DN 73, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.10, în comuna Miceşti. În vârstă de 19 ani, şoferul unui autoturism Volkswagen Golf venea de la Piteşti către Câmpulung. Fiindcă nu s-a asigurat, când a trecut de pe banda doi spre banda unu, a lovit o căruţă nesemnalizată. Atelajul a fost făcut praf, trei persoane au fost rănite grav, alte trei au suferit leziuni uşoare. 

Ovidiu T., de 19 ani, din comuna Mihăeşti, conducea un Volkswagen Golf, îndreptându-se dinspre Piteşti către Câmpulung, pe DN 73. La Miceşti, şoferul nu a observat o căruţă care mergea în faţă, atelajul fiind nesemnalizat. A trecut de pe banda doi pe banda întâi, izbind, în plin, căruţa condusă de Dragoş M., de 25 de ani, din Ştefăneşti, care se îndrepta în aceeaşi direcţie. Impactul a fost atât de puternic, încât atelajul a fost aruncat pe banda a doua fiind izbit şi de un Opel, condus de Alexandru N., de 21 de ani, tot din comuna Mihăeşti. Căruţa a fost făcută bucăţi, iar căruţaşul şi cei doi pasageri au fost aruncaţi cât colo pe caldarâm. Una dintre maşinile implicate a fost, la rândul său, aruncată în afara şoselei şi a aterizat într-un lan de porumb din apropiere. Martorii au sunat la 112, alertând autorităţile. „Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat şi un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni, dar şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit pe DN 73, în localitatea Miceşti, la un accident rutier produs între un autoturism şi un atelaj (căruţă). În urma accidentului au rezultat şase victime (trei din autoturism, trei din căruţă), cu diverse traumatisme. Li s-au acordat îngrijiri medicale, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital de către echipajele SMURD şi ale Ambulanţei.”, a precizat căpitanul Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. În urma investigaţiilor la care au fost supuşi răniţii, s-a constatat că şoferul Volkswagen-ului, Ovidiu T. a suferit multiple traumatisme la cap şi coloana cervicală şi o fractură la faţă, în zona ochiului drept. Marin N., de 30 de ani, din Ştefăneşti, pasager în atelaj, a suferit o fractură de stern. Andrei M., de 20 de ani, din Câmpulung, pasager în Volkswagen, a suferit o fractură de bazin. Au fost răniţi uşor Florin N., de 26 de ani, din comuna Mihăeşti, pasager în Volkswagenul Golf, Cristian M., de 32 de ani, din Ştefănesti, pasager în atelaj, şi Dragoş M., căruţaşul, cu toţii având traumatisme şi diverse răni. Răniţii au rămas sub observaţie medicală.

 

The most visited gambling websites in The UK