Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un tânăr din Boteni, tâlhărit pentru 87 de lei

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2130

b_400_250_16777215_10_images_2299_tanar-boteni.jpgClipe de coşmar, marţi seara, pentru un tânăr de 35 de ani, din Boteni, cunoscut cu afecţiuni psihice! Gheorghe Lucian Petroiu a fost atacat de doi consăteni într-un bar din localitate, după care aceştia, prin ameninţări şi acte de violenţă, l-au deposedat de o sumă de bani. Indivizii au recurs la acest gest pentru a-şi recupera banii pe care victima i-a câştigat, în dauna lor, la un joc de noroc. Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Bătut pentru 87 de lei!

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, pe terasa unui bar din comuna Boteni. Potrivit anchetatorilor, Florin Ionuţ Vâlcu, de 32 de ani, şi Florian Pirinel Murăruş, de 18 ani, ambii din localitate, au jucat barbut toată seara cu Gheorghe Lucian Petroiu, un tânăr cu vizibile probleme psihice, dar nediagnosticate. Acesta din urmă a avut norocul de partea lui, reuşind să câştige 55 de lei, 35 de lei de la Vâlcu şi 20 de lei de la Murăruş. La un moment dat, cei doi i-au cerut lui Petroiu să le returneze banii pierduţi, însă acesta a refuzat. Drept urmare, indivizii l-au luat la bătaie, lovindu-l cu picioarele şi pumnii până l-au lăsat lat, după care l-au deposedat de suma de 87 de lei şi au fugit. La scurt timp după ce a fost reclamată tâlhăria, poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Valea Mare Pravăţ, împreună cu o echipă operativă de la Poliţia Câmpulung, s-au deplasat la faţa locului, demarând cercetările pentru depistarea făptaşilor. După câteva ore de căutări, autorii au fost identificaţi şi reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă. „Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în data de 10 spre 11 iulie 2018, M.F., de 18 ani şi V.F., de 31 de ani, ambii din Boteni, prin acte de violenţă, ar fi deposedat un alt bărbat de suma de 87 de lei. Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. În urma loviturilor primite, Gheorghe Lucian Petroiu a ajuns la spital şi necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

 

 

The most visited gambling websites in The UK