Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă arsă la Poienarii de Muscel

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1604

Peste cinci ore s-au luptat pompierii cu flăcările

b_400_250_16777215_10_images_2298_incendiu.jpgPeste cinci ore au avut nevoie pompierii de la Detaşamentul Câmpulung pentru a stinge un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la o gospodărie din comuna Poienarii de Muscel.

La locul incendiului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă. De asemenea, un echipaj SMURD, ajuns la faţa locului, i-a acordat îngrijiri medicale proprietarului locuinţei, în vârstă de 72 de ani, acesta suferind un atac de panică, văzându-şi agoniseala de-o viaţă cuprinsă de flăcări. Timp de cinci ore, pompierii din cadrul Detaşamentului Câmpulung s-au luptat cu flăcările puternice, pentru a nu se extinde şi la locuinţele învecinate. În urma incendiului au ars: acoperişul casei pe aproximativ 120 de metri pătraţi, 3.000 de kilograme de fân, 5 metri cubi de lemne de foc şi o butie, conform informaţiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Militarii au precizat faptul că incendiul a fost provocat din cauza aparatelor electrocasnice aflate sub tensiune.

The most visited gambling websites in The UK