Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a sinucis la serviciu

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 849

Pe 5 iulie, un tânăr din comuna Ţiţeşti şi-a încheiat socotelile cu viaţa. Acesta lucra la Societatea Apă Canal din Piteşti, ca  îngrijitor de spaţii verzi şi a fost găsit de colegii săi, spânzurat în incinta societăţii. 

Laurenţiu, după numele său mic, aşa cum îl ştiau locuitorii din comunele Stâlpeni şi Ţiţeşti, a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa, spânzurându-se la locul de muncă. El a fost găsit în incinta societăţii Apă Canal din Piteşti, acolo unde lucra de o perioadă. La faţa locului s-au deplasat echipajele de intervenţie, însă, după 45 de minute de resuscitare, medicii au constatat decesul. 

Tânărul avea 31 de ani, era căsătorit şi nu avea copii. El nu a lăsat în urmă niciun bilet prin care să îşi justifice gestul, iar apropiaţii şi colegii nu ştiau dacă ar fi avut o problemă. Din spusele vecinilor, se pare că tânărul ar fi avut, totuşi, o depresie din cauza unor probleme personale, însă nu s-a confirmat nimic până la ora actuală. 

În Bucşani, zona din care era el, oamenii îl cunosc foarte bine, el fiind un tânăr care a muncit atât în ţară, cât şi peste hotare, prietenos cu toată lumea şi, în ciuda handicapului pe care îl avea, era foarte descurcăreţ.

Urmează ca anchetatorii să stabilească ce a dus la acest gest şi cum de s-a spânzurat de ţeava de gaze din incinta societăţii. 

The most visited gambling websites in The UK