Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbat din Berevoeşti, doi ani de închisoare pentru viol

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 776

În primăvară vă prezentam cazul unui muscelean din Berevoeşti judecat pentru viol. Ilie Onică a fost trimis în judecată pentru o infracţiune săvârşită în 2013, la începutul acestui an punându-se în mişcare acţiunea penală în dosarul penal nr. 1737/P/2013 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Procesul la Judecătoria Câmpulung s-a desfăşurat cu inculpatul sub măsura controlului judiciar. 

În proces, parte vătămată a fost Viorica Coşcodaru, care i-a cerut bărbatului daune morale. După două amânări, una solicitată de fiica şi sora victimei, pentru a avea posibilitatea să-şi angajeze un apărător, iar cealaltă, de Parchetul Câmpulung, care a cerut ca poliţiştii de la Schitu Goleşti să-l aducă pe inculpat la Judecătorie, magistratul de caz a dat sentinţa. În hotărârea nr.161 din 4 iulie 2018, Ilie Onică a fost condamnat la doi ani de închisoare în regim de detenţie, timp în care i-au fost interzise şi drepturile de a fi ales în autorităţi publice sau în funcţii elective publice, dar şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. Pentru că sentinţa nu este definitivă, părţile având termen 10 zile de la comunicare să facă apel, instanţa a menţinut pentru Ilie Onică măsura controlului judiciar. Din punct de vedere al acţiunii civile, condamnatul a fost pus să plătească Vioricăi Coşcodaru suma de 5.000 de lei, reprezentând daune morale. Dar, pentru faza de urmărire penală şi judecată, Ilie Onică trebuie să suporte contravaloarea cheltuielilor judiciare către stat, care s-au ridicat la 2.000 de lei.

The most visited gambling websites in The UK