Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un torent de pe Creţişoara a inundat mai multe proprietăţi în Vişoi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2299

b_400_250_16777215_10_images_2297_1.jpgDin cauza precipitaţiilor abundente de ieri, căzute într-o perioadă scurtă de timp, o casă şi un apartament, de pe strada Emil Gâleanu, din cartierul Vişoi au fost inundate. Un echipaj de urgenţă de la detaşamentul de Pompieri Câmpulung a acţionat cu o pompă mobilă pentru scoaterea apei din cele două proprietăţi acoperite de apă. La faţa locului au fost prezente şi autorităţile locale, viceprimarul Mărgărin Blidaru, Gabriela Chelu, şefa Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă, şeful ADP, Liviu Popescu, dar şi cel al Poliţiei Locale, Dragoş Nicolae. Mai multe zeci de minute circulaţia a fost închisă pe strada Emil Gârleanu, de la blocul 17 şi până la Rotunda, din cauza torentului format pe dealul Creţişoara şi care a ajuns, prin spatele blocului 17 pe carosabil, antrenând pietre şi resturi menajere.

b_400_250_16777215_10_images_2297_IMG_0553.JPGLa colţul blocului 28, şuvoiul de apă s-a împărţit, o parte coborând pe lângă fosta centrală termică pe strada General Simonescu, ca mai apoi să ajungă pe Nicolae Fălcoianu chiar pe scările de la Rotunda, de unde a continuat să curgă pe Bulevardul IC Brătianu până mai jos de autogară, formându-se o mică „Veneţie”. Şi zona pietonală s-a umplut de apă, cei care au tranzitat zona fiind obligaţi să aştepte să se retragă apele pentru a-şi putea continua drumul de pe o parte a şoselei pe alta sau, dacă s-au grăbit, au luat apă la galoşi. 

 

The most visited gambling websites in The UK