Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Descoperire macabră la Valea Pechii Un câmpulungean s-a înecat în timp ce era la pescuit

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1166

b_400_250_16777215_10_images_2297_inecat3.jpgUn bărbat în vârstă de 67 de ani, din Câmpulung, şi-a găsit sfârşitul, marţi de dimineaţă, în apele Râului Târgului, la Schitu Goleşti, trupul neînsufleţit fiind descoperit de un pescar. Omul a dat alarma la 112, iar cazul a fost preluat de o echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung, care a demarat cercetările de rigoare, pentru a stabili cu certitudine circumstanţele decesului. Cel mai probabil, bărbatul s-a înecat, pe trupul neînsufleţit neexistând urme de violenţă, însă cauza exactă a morţii se va şti după efectuarea autopsiei.

b_400_250_16777215_10_images_2297_inecat2.jpgCadavrul a fost descoperit în jurul orei 11.00, la circa 300 de metri în aval de podul peste Râul Târgului de la Valea Pechii. Un pescar a văzut trupul neînsufleţit plutind cu faţa în jos şi a dat alarma. „Eram aici, la pescuit. Am văzut ceva suspect mai de dimineaţă, dar nu mi-am dat seama ce e. Am crezut că sunt resturi, haine aduse de apă. Când m-am mai apropiat, am văzut că era un om cu faţa în apă. Rămăsese prins în nişte crengi în mijlocul apei. Asta a fost tot, nu ştiu cine este!”, ne-a declarat unul dintre martori. La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, cu o barcă pneumatică, de la Detaşamentul din Câmpulung, care a adus cadavrul la mal. Decesul a fost confirmat de echipajul medical SAJ, ajuns la locul tragediei. Poliţiştii de la Secţia Rurală Schitu Goleşti, sosiţi primii în zonă, au demarat cercetările în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate, în condiţiile în care mai mulţi localnici din Schitu Goleşti nu l-au recunoscut pe bărbat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre Ion Necula, de 67 de ani, din Câmpulung. Se presupune că bărbatul se afla la pescuit în zona Valea Pechii, iar în momentul în care debitul râului a crescut, s-a dezechilibrat şi a fost luat de apă, înecându-se. Anchetatorii spun că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii, în urma examinării cadavrului nefiind găsite urme de violenţă, în afara unei răni minore la cap, cauzată, probabil, de impactul cu bolovanii din apă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga în vederea efectuării autopsiei, în urma căreia se va şti cu certitudine cauza morţii. 

The most visited gambling websites in The UK