Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din motive numai de el ştiute, un tânăr s-a spânzurat în barul pe care-l administra

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2148

b_400_250_16777215_10_images_2296_spanzurat.jpgPentru Radu Ştefan, de 37 de ani, din Câmpulung, ziua de 30 iunie a fost ultima din viaţă. Bărbatul a ales să părăsească această lume în mod necreştinesc, fiind găsit dimineaţa, la ora 9.30, spânzurat într-o anexă a barului în care lucra, situat în centrul municipiului. Poliţiştii câmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentând indicii clare de suicid.

„Cine ştie ce a fost în mintea lui!”

Peste trupul atârnat în ştreang a dat unul dintre colegii săi de serviciu care, îngrozit, a sunat la 112, solicitând ajutor medical de la Serviciul de Ambulanţă, în speranţa că se mai poate face ceva pentru a-i salva viaţa. Din păcate, echipajul sosit la faţa locului nu a mai fost de niciun ajutor, constatând doar decesul tânărului. A fost anunţată şi Poliţia, echipa operativă de la Câmpulung sosită la faţa locului constatând că actul sinucigaş este evident, neexistând alte cauze ale morţii, care să trezească suspiciuni, în afara şanţului de spânzurare. Cei care l-au cunoscut pe Radu Ştefan nu-şi puteau explica ce l-a determinat să renunţe la viaţă, în condiţiile în care avea o situaţie materială destul de bună, nu avea probleme de sănătate, cu familia se înţelegea destul de bine, nu avea datorii, pe scurt, nu avea niciun motiv să se spânzure. „A lucrat mult timp în Belgia cu soţia, iar, de câţiva ani, se angajase la acest bar de la Clubul ARO. Era mâna dreaptă a patronului. Nu cred să fi avut probleme cu banii, era un băiat nemaipomenit. Cine ştie ce a fost în mintea lui!”, ne-a declarat o persoană din cercul de cunoscuţi ai sinucigaşului. 

Nu a lăsat un bilet de adio

Potrivit anchetatorilor, ultimele ore din viaţă le-a petrecut la barul în care lucra, situat în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, şi acasă. Ar fi plecat de la serviciu în jurul orei 2.00, împreună cu soţia. S-ar fi dus la domiciliu, însă se pare că n-ar fi stat prea mult acolo. Nu se ştie ce a făcut peste noapte, cert fiind faptul că, dimineaţa, în jurul orei 8.00, când s-a trezit soţia, Radu Ştefan nu mai era acasă. Femeia l-a sunat, dar nu a primit niciun răspuns. Ulterior, a aflat că soţul ei a fost găsit spânzurat într-o anexă a barului, unde erau depozitate mărfuri şi alte obiecte utile în desfăşurarea activităţii localului. Radu Ştefan nu a lăsat nici măcar un bilet de adio prin care să-şi motiveze gestul necugetat şi nici anchetatorii nu au stabilit, deocamdată, ce l-a împins pe bărbat să se omoare. Unii spun că ar fi suferit de depresie, alţii că ar fi pierdut o sumă importantă de bani la „păcănele”, chiar în noaptea dinaintea morţii, însă ambele variante sunt doar simple zvonuri, neconfirmate de anchetatori. Radu Ştefan a lăsat în urmă o soţie îndoliată, un copil în vârstă de şase ani, care va creşte fără tată, dar şi multe semne de întrebare. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. 

The most visited gambling websites in The UK