Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbat şi femeie, găsiţi morţi în apartamente

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 747

b_400_250_16777215_10_images_2295_barbat-si-femeie-morti.jpgCele mai sumbre gânduri ale unei femei din Câmpulung, aflată la muncă în străinătate, s-au adeverit. Bărbatul său, care locuia singur într-un apartament din cartierul Vişoi, a fost găsit fără suflare. Potrivit poliţiştilor, la mijloc nu a fost vorba de o moarte suspectă, bărbatul decedând din cauza problemelor de sănătate. Soţia defunctului a fost cea care a anunţat autorităţile, după ce, timp de zece zile, şi-a sunat soţul în zadar. Cum îl ştia bolnav de plămâni, a bănuit că s-a întâmplat ceva şi a dat alarma la 112. Pompierii au fost cei care au intervenit pentru a debloca uşa apartamentului în care locuia bărbatul, în blocul 8, de pe strada General Simonescu, intrând pe una dintre ferestrele de la etajul întâi. Însoţiţi de poliţişti, militarii au intrat în casă, găsindu-l pe proprietar mort. Trupul neînsufleţit se afla într-o avansată stare de putrefacţie. A fost ridicat de legişti şi dus la morga pentru autopsie. 

b_400_250_16777215_10_images_2295_barbat-mort.jpg

Miercuri de dimineaţă, pe 27 iunie, un caz similar s-a petrecut pe strada Fraţii Goleşti. O bătrână de 75 de ani, care locuia singură, a fost găsită, tot de pompieri, decedată în apartament. Şi aici, cel mai probabil, a fost vorba de o moarte naturală, însă poliţiştii vor decide dacă cadavrul va mai fi autopsiat sau va elibera medicul de familie certificatul de deces, fiind luată în evidenţele acestuia. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru a debloca uşa unui apartament la blocul A6, scara B, etajul doi, pe strada Fraţii Goleşti. Am găsit o persoană de sex feminin, de aproximativ 70 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică”, ne-a declarat plutonier adjutant Sorin Nicolae Şain, unul dintre pompierii care au intervenit la deblocarea uşii. Cea care a cerut ajutorul pompierilor a fost o verişoară a decedatei: „Şi sora ei, anul trecut, a murit în aceleaşi condiţii, tot în acest apartament. Avea probleme de sănătate. Fusese la medicul de familie, îşi făcuse analizele. Duminică, mi-a spus că urmează să se interneze la TBC. Ieri şi alăltăieri (n.r. luni, 25, şi marţi, 26 iunie) am avut treabă, iar astăzi am zis să-o caut, dacă ea n-a dat niciun semn de viaţă. M-am dus la TBC, nu era, m-am dus la Spitalul Municipal, la fel, nu era, acasă nu răspundea la uşă, aşa că n-am avut altă soluţie.”, ne-a spus ruda femeii. 

 

The most visited gambling websites in The UK