Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Accident spectaculos, pe DN 73, spre Valea Mare! Maşina zob, şoferul şi pasagerii în viaţă!

  • Written by Alex Barbu
  • Hits: 2324

b_400_250_16777215_10_images_2293_Clipboard18.jpgDouă persoane rănite, un autoturism grav avariat. Acesta este bilanţul unui accident rutier, petrecut ieri, în jurul prânzului, pe DN 73, la ieşirea din Câmpulung, spre Braşov. Din fericire, victimele s-au ales cu traumatisme care nu le-au pus viaţa în pericol, fiind transportate cu o ambulanţă la spital. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au deschis o anchetă în acest caz, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie luate măsurile care se impun.

Accidentul s-a petrecut la ora 12.45, pe o porţiune de drum în pantă, spre Valea Mare Pravăţ, între intersecţia de la Gardă şi firma Romturingia. Potrivit martorilor, şoferul unei autoutilitare aparţinând unei cunoscute firme de cablu şi telefonie mobilă, care se deplasa dinspre Câmpulung spre Braşov, a încercat la un moment dat să vireze la stânga, pe drum lateral, spre Valea Foii. Nu a reuşit să efectueze virajul, pentru că maşina a fost acroşată de un autoturism Opel Astra, al cărei şofer, un tânăr din Câmpulung, tocmai se angajase în depăşirea acestuia. Din nefericire, conducătorul auto nu a mai reuşit să redreseze autoturismul şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, unde a mai rulat circa 100 de metri, până când s-a izbit de un podeţ. În urma impactului, Opel-ul a fost proiectat pe carosabil, cu roţile-n sus. Un alt participant la trafic a dat alarma la 112, susţinând că este posibil ca mai multe persoane implicate în evenimentul rutier să fie încarcerate. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje medicale, poliţişti, dar şi pompierii cu o autospecială cu modul de descarcerare. Din fericire, nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor, toţi ocupanţii maşinii răsturnate ieşind singuri din vehicul. Şoferul nu a păţit nimic, iar cele două fete care se aflau cu el au suferit traumatisme minore, fiind transportate cu o ambulanţă la Spitalul Câmpulung, unde au primit îngrijiri de specialitate, inclusiv pentru atac de panică. În schimb, autoturismul a fost grav avariat şi probabilitatea ca el să fie repus în circulaţie este foarte mică. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal, urmând să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii accidentului. 

 

The most visited gambling websites in The UK